söndag 20 november 2011

Planeringsverktyg för hemjobbet

Jag hittar många intressanta bloggar när jag är ute på nätet och en av dem är M som i underbar. I familjen finns en flicka som har autism och det är hennes mamma som skriver bloggen. Där finns bl a många tips på appar till bra program och du kan prenumerera på ett månadsbrev med information om appar, det går också att få information via Facebook.
Veckans apptips är Homeroutines, ett planeringsverktyg för hemmajobbet.

Veckans app är HomeRoutines, en hjälpreda i mobilen för att sköta både rutiner i hushållet – som tvätt och städning – och personliga rutiner, blad annat att lägga sig i tid och göra ärenden. 
En som har provat och som tycker väldigt bra om programmet skriver bl a:
"...Homeroutines är upplagd så att det dels är uppgifter/rutiner som ska göras varje morgon/förmiddag och varje morgon/kväll (man kan i finliret ställa in vilka dagar det gäller och appen byter sen automatiskt så att rätt uppgifter dyker upp rätt dag, t ex barnens läsläxa som ska göras på tisdag och torsdag och gympakläder som ska med på fredagar och inga fruktlådor och ryggsäckar på helgen). Sen finns det uppgifter för varje vecka, t ex vattna blommorna, läsa skolans veckobrev och annat som passar in..." Klicka här för att läsa hela recensionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver en kommentar!